Pienpanimoliitto järjestää jäsenilleen satunnaisesti tapahtumia ja viestii aktiivisesti. Liitto neuvottelee jäsenilleen myös alennuksia eri toimijoilta. Tällä hetkellä voimassa olevat alennukset ja edut.

Suuret oluet, pienet panimot

SOPP on suomalaispanimoiden osalta rajattu vain Pienpanimoliiton jäsenille. Ulkomaisia voi mukana olle muitakin. Eli jos osallistuminen SOPPiin kiinnostaa, on syytä liittyä Pienpanimoliiton jäseneksi.

Hedvi: Fruitlife-pyreet

Hedvi tarjoaa laadukkaita Fruitlifen hedelmä- ja marjapyreitä Pienpanimoliiton jäsenille aluennuksilla. Yli 500 € tilauksista saa 5 % ja yli 1000 € tilauksista 10 % alennusta. Toimitukset koko Suomeen.

Christeyns

Christeyns-pesuainetoimittaja tarjoaa Pienpanimoliiton jäsenille hyviksi todettuja tuotteitaan reiluun alehintaan – prosentti riippuu vähän ostojen määrästä. Kannattaa siis kysyä alehinnastoa kun tarvitsee pesuaineita.

MelkkoBrew

Pienpanimoliiton jäsenyritykset saavat Melkkobrew:n kaikista humalista 10 % alennuksen voimassa olevan hinnaston hinnoista. Alennuksen saa, kun kertoo tarjouspyynnössä olevansa Pienpanimoliiton jäsen

Pest1

Pienpanimoliiton jäsenyritykset saavat Pest1 Oy:n tuhoeläinhallinnan palveluista 10 % alennuksen voimassa olevan hinnaston hinnoista. Kartoituskäynnit ja tuhoeläintunnistus ovat veloituksettomia.

Porvoon mittaletku

Porvoon mittaletku tarjoaa Pienpanpanimoliiton jäsenille 20 prosentin alennuksen letkuista, liittimistä ja asennusvalmiista letkuasennelmista. Alennuksen saa, kun kertoo tarjouspyynnössä olevansa Pienpanimoliiton jäsen.