Pienpanimoliitto järjestää jäsenilleen satunnaisesti tapahtumia ja viestii aktiivisesti. Liitto neuvottelee jäsenilleen myös alennuksia eri toimijoilta. Tällä hetkellä voimassa olevat alennukset ja edut.

Suuret oluet, pienet panimot

SOPP on suomalaispanimoiden osalta rajattu vain Pienpanimoliiton jäsenille. Ulkomaisia voi mukana olle muitakin. Eli jos osallistuminen SOPPiin kiinnostaa, on syytä liittyä Pienpanimoliiton jäseneksi.

Christeyns

Christeyns-pesuainetoimittaja tarjoaa Pienpanimoliiton jäsenille tuotteitaan alehintaan, jos ostot jäävät vuodessa alle 10 000 euron. Kannattaa siis kysyä alehinnastoa kun käy ostoksilla.

Pest1

Pienpanimoliiton jäsenyritykset saavat Pest1 Oy:n tuhoeläinhallinnan palveluista 10 % alennuksen voimassa olevan hinnaston hinnoista. Kartoituskäynnit ja tuhoeläintunnistus ovat veloituksettomia.

Porvoon mittaletku

Porvoon mittaletku tarjoaa Pienpanpanimoliiton jäsenille 20 prosentin alennuksen letkuista, liittimistä ja asennusvalmiista letkuasennelmista. Alennuksen saa, kun kertoo tarjouspyynnössä olevansa Pienpanimoliiton jäsen.