Yhteyshenkilö
Panimon sijainti
Peltorivi 7
10470 Fiskars
Katso kartaltaMyymälän aukioloajat
Kesällä joka päivä, muulloin rajoitetummin. Luupi aukioloajat Facesta tai Googlesta, thx!
Fiskarsin panimo panee oluita, joissa pääosaa näyttelee luonnon raaka-aineet villiyrteistä villihiivoihin. Makumaailmoja haetaan klassikoista twistillä, ympäröivästä luonnosta ja sen raaka-aineista. Fiskarsin panimolla tehdään oluiden lisäksi myös humaloitua siideriä, olutpontikkaa ja olutetikkaa.
Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Suomen ensimmäinen Noita Winery -niminen urban winery, jossa häärää samat kaverit kuin panimolla sekä seinän takana Ägräs Distillery tislaamo. …ihan hyvin 600 hengen kylälle.
Panimon tuotteita saa sekä pullossa että hanassa ympäri Suomen. Itse panimon yhteydessä sijaitsee panimon oma myymälä, jonka suurista ikkunoista voi seurata panimon toimintaa. Nurkan takana sijaitsee myös panimon Veitsitehtan Baari, missä voi nauttia sekä panimon että tislaamon tuotteita.
Panimon perustaja Leinonen on taustaltaan kokki, mikä näkyy myös oluiden ja ruokien makumaailmojen taitavassa yhdistelyssä. Pääpanija Simon McCabe on Suomeen muutettuaan innostunut käyttämään läheisen luonnon raaka-aineita ja luomaan paljon uusia maalaishenkisiä oluita Fiskars Farmhouse sarjaan. Panimolla on oma Tuoppi ja sapuska -ruokabloginsa.